Over acupunctuurgids.nl

Copyright

Het auteursrecht van de vormgeving en inhoud acupunctuurgids.nl ligt bij de redactie van acupunctuurgids.nl tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de redactie onderdelen van acupunctuurgids.nl te kopiƫren of te herpubliceren. Uiteraard kun je ons citeren, mits je op een duidelijke wijze doorlinkt naar acupunctuurgids.nl. Voor meer informatie of toestemming voor volledige herpublicatie kun je contact opnemen met de redactie.

Disclaimer

De redactie stelt de informatie op acupunctuurgids.nl met grote zorgvuldigheid samen en streeft naar actuele en foutloze informatie. Toch kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties of informatie op acupunctuurgids.nl kunnen bezoekers van de site dan ook geen rechten ontlenen.

Acupunctuurgids.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat:

  1. als gevolg van het gebruik van informatie die acupunctuurgids.nl publiceert en / of informatie van sites waarnaar acupunctuurgids.nl verwijst.
  2. als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van informatie die acupunctuurgids.nl publiceert en / of informatie van sites waarnaar acupunctuurgids.nl verwijst.

Privacy

Indien je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief worden de door jouw verstrekte gegevens opgeslagen in ons bestand.

Deze gegevens worden geregistreerd om je gericht informatie toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen deze gegevens gebruikt worden. Jouw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.

Onderaan iedere e-mailing vind je de mogelijkheid om je af te melden voor onze nieuwsbrief. Ook om jouw gegevens aan te passen vind je een link onderin iedere e-mail.

Link naar acupunctuurgids.nl

Onderstaande HTML codes kun je gebruiken om te linken naar acupunctuurgids.nl:

acupunctuurgids.nl: kwaliteitsinformatie over acupunctuur & Chinese Geneeskunde

<a href="http://acupunctuurgids.nl" target="_blank"><img title="acupunctuurgids.nl: kwaliteitsinformatie over acupunctuur & Chinese Geneeskunde" src="http://acupunctuurgids.nl/link/logo_boek_acupunctuurgids.png" alt="acupunctuurgids.nl: kwaliteitsinformatie over acupunctuur & Chinese Geneeskunde" width="50" height="50" border="0" /></a>


acupunctuurgids.nl: kwaliteitsinformatie over acupunctuur & Chinese Geneeskunde

<a href="http://acupunctuurgids.nl" target="_blank"><img title="acupunctuurgids.nl: kwaliteitsinformatie over acupunctuur & Chinese Geneeskunde" src="http://acupunctuurgids.nl/link/logo_tekst_acupunctuurgids.png" alt="acupunctuurgids.nl: kwaliteitsinformatie over acupunctuur & Chinese Geneeskunde" width="150" height="25" border="0" /></a>Uiteraard kun je ook onze logo's downloaden, de afbeeldingen wijzigen naar het gewenste formaat, deze uploaden naar jouw website en dan naar acupunctuurgids.nl linken.

logo acupunctuurgids.nl

Logo (boek): download hoge resolutie PNG

logo acupunctuurgids.nl

Logo (tekst): download hoge resolutie PNG

Het is niet toegestaan om de kleurstellingen, verhoudingen of opbouw van de logo's te wijzigen. Het gebruik van (onderdelen) van de logo's voor eigen gebruik of hergebruik voor andere merken of andere doeleinden dan linken of verwijzen naar acupunctuurgids.nl is niet toegestaan.


Ontvang informatie over de effectiviteit van acupunctuur & Chinese Geneeskunde!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

We respecteren jouw privacy en gebruiken jouw e-mailadres alleen om je informatie en updates te sturen. Afmelden kan op ieder moment.